facebook youtube rss
2018. szeptember 03. | 13.40

E-könyvek

Az EBSCO e-könyv-gyűjteménye

A Campus Könyvtár rendelkezik az EBSCO cég által szolgáltatott tudományos, angol nyelvű, elsősorban alkalmazott természettudományi, közgazdasági és gazdaság határterületeihez tartozó e-könyvekkel. A gyűjtemény on-line érhető el az egyetemi kampusz területén.
EBSCO

Az Interkönyv adatbázis

Az Interkönyv a Typotex Kiadó elektronikus adatbázisa, ahol a könyvtár felhasználói több mint 500 könyvet, jegyzetet online, PDF formátumban érhetik el. Az adatbázis profiljába elsősorban felsőfokú tankönyvek, szakkönyvek és jegyzetek tartoznak a természettudományok és a társadalomtudományok területéről: matematika, fizika, informatika, biológia, kémia, mérnöki tudományok, pszichológia, filozófia, kommunikáció, művészetelmélet, menedzsment. A könyvek elérése az IP-cím alapú azonosítással (az egyetemi kampusz területén) vagy eduID-s belépéssel (az egyetemi hálózat azonosítójával) lehetséges.
Interkönyv

A MeRSZ adatbázis

A Magyar Elektronikus Referenciaművek Szolgáltatás az Akadémiai Kiadó online digitális könyvtára több mint 250 magyar nyelvű kézikönyvet, szakkönyvet, felsőoktatási tankönyvet, jegyzetet tartalmaz teljes szöveggel, kereshető, jegyzetelhető, hivatkozható formában. A könyvek elérése az IP-cím alapú azonosítással (az egyetemi kampusz területén) vagy eduID-s belépéssel (az egyetemi hálózat azonosítójával) lehetséges, gyors segítséget nyújt kutatáshoz, szakdolgozatíráshoz vagy tanuláshoz!
MeRSZ

L’Harmattan Digitális Adatbázis

A L’Harmattan Könyvkiadó elsősorban bölcsészettudományi és társadalomtudományi szak- és tankönyveket, jelentős szépirodalmi portfolióját tartalmazó teljesszövegű adatbázis. A tartalmának és keretrendszerének fejlesztése folyamatos, jelenleg 23 tudományterületet ölel fel. A könyvek elérése az IP-cím alapú azonosítással az egyetemi kampusz területén lehetséges.
L'Harmattan

Szaktudás Kiadó Ház

Az ország egyik legnagyobb agrárkiadó, a fő profiljához tartoznak gazdálkodást segítő kiadványok: növénytermesztési, állattenyésztési, ökonómiai, gépészeti és erdészeti szakkönyvek. Az adatbázisban található 600 teljes szövegű szakkönyv, a legtöbb dokumentum szakképzési, egyetemi és főiskolai tankönyv
Szaktudás Kiadó Ház

A Campus Könyvtár által megvásárolt e-könyvek megtalálhatók a Könyvtár katalógusában is.

Utoljára frissítve: 2021. máj. 03. | 08.32
0
megosztás
Tovább a kategóriában: « Adatbázisok A folyóiratokról »

Közérdekű

Kapcsolat

Cím:
MATE Kaposvári Campus Könyvtár
7400 Kaposvár, Guba Sándor u. 40.
Postacím: 7401 Kaposvár Pf.: 16.

Telefon:
82/505-936 – Olvasószolgálat, információ
82/505-934 – Kiss Gábor könyvtárigazgató
82/505-800/1307 m. vagy 1308 m. könyvtárközi kölcsönzés
82/505-935 – Fax

E-mail:
konyvtar [PONT] kaposvar [KUKAC] uni-mate [PONT] hu • lib [PONT] kaposvar [KUKAC] uni-mate [PONT] hu 

facebook youtube rss

Megközelíthetőség

Írjon nekünk!

© 2021 Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem, Kaposvári Campus Könyvtár. Minden jog fenntartva!

Please publish modules in offcanvas position.

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk.

Adatvédelmi szabályzat

0
megosztás