MKE 53. Vándorgyűlés - Jelentkezési lap

Kaposvár, 2022. július 14-16.

Adatok

Részvételi díj május 29-ig május 30 – június 12.
MKE tagoknak 6.000 Ft 7.200 Ft
Nem MKE tagoknak 9.000 Ft 10.200 Ft
Nappali tagozatos könyvtárszakos hallgatóknak, nyugdíjasoknak, GYED-en, GYES-en lévőknek 3.600 Ft 4.800 Ft
Napijegy MKE tagoknak 3.000 Ft 3.600 Ft
Nem MKE tagoknak 4.200 Ft 4.800 Ft

ÉTKEZÉSEK:
 

2022. július 13. (szerda)

2022. július 14. (csütörtök)

2022. július 15. (péntek)

2022. július 16. (szombat)

Nem kötelező megadni.
NYILATKOZATOK
Hozzájárulásomat adom személyes adataim kezeléséhez a 2022. évben megrendezésre kerülő MKE 53. Vándorgyűlésének szervezésével, lebonyolításával és a velem való kapcsolatfelvétel és kapcsolattartással összefüggésben.
Kijelentem, hogy a jelen nyilatkozatom megtételét megelőzően a Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem (MATE) jelen adatkezelésével kapcsolatos Adatkezelési Tájékoztatóját megismertem, az abban foglaltakat kifejezetten elfogadom.
Tudomásul veszem, hogy a hozzájárulásom bármikor visszavonhatom a MATE elérhetőségeinek bármelyikén. Ebben az esetben a Szervező indokolatlan késedelem nélkül intézkedik a személyes adatok helyre nem állítható módon történő törlése iránt. Elfogadom, hogy a hozzájárulás visszavonása azonban nem érinti a hozzájáruláson alapuló, az annak visszavonása előtti adatkezelés jogszerűségét. Tudomásul veszem továbbá, hogy a hozzájárulás visszavonása esetén a visszavonás miatt a MATE részéről semmilyen hátrányos jogkövetkezmény nem érhet. Tudomásul veszem továbbá, hogy amennyiben a rendezvény megkezdése előtt vagy a rendezvény folyamán vonom vissza a hozzájárulásomat, úgy az egyenértékű a jelentkezésem visszavonásával, törlésével és ebben az esetben a még hátralevő programokon a részvételem nem biztosított.

Tájékoztatjuk, hogy a rendezvényen és a hozzá kapcsolódó eseményeken fénykép-, hang- és videofelvételek készülnek, amelyek részben vagy egészben nyilvánosságra kerülnek a vándorgyűlés hivatalos honlapján a https://mkevandorgyules.hu/ oldalon.

A rendezvény bizonyos eseményei a Microsoft Teams felületen keresztül kerülnek megrendezése. A szervezőknek nincs ráhatása az egyes résztvevők informatikai környezetére, vagy az adott résztvevő viselkedésére, ezért az erre visszavezethető bármilyen közvetlen vagy közvetett kárért, vélt vagy valós sérelemért nem terheli felelősség függetlenül annak informatikai, vagy személyiségi jogi természetétől.

A MATE azt, hogy valaki a tájékoztatás mellett az adott online eseményen megjelenik, résztvevőként a mikrofonját, webkameráját bekapcsolja, egyértelmű ráutaló magatartásként értékeli arra vonatkozóan, hogy a Polgári Törvénykönyvről szóló 2013. évi V. törvény 2:48. § (1) bekezdése szerint hozzájárul a videófelvétel készítéséhez és annak a jelen tájékoztatóban írtak szerinti felhasználásához.

A Rendezvény szervezője - különös tekintettel a járvány- illetve menekülthelyzetre való tekintettel - a változtatás jogát fenntartja. Lemondási, illetve módosítási igényét kérjük, legkésőbb 2022. június 12-ig jelezze! Ezt követően azt nem áll módunkban elfogadni.

0
megosztás

Please publish modules in offcanvas position.

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk.

Adatvédelmi szabályzat

0
megosztás